De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag nemen we jullie mee in de wondere wereld van designers met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

Biermerk Corona

Biermerk Corona

Als grafisch bureau zijn wij veel bezig met hoe men reageert op situaties, ontwerpen en dus ook namen.

read more
Wat is jullie USP?

Wat is jullie USP?

Ronja, het gaat goed met je bedrijf. Wat maakt jullie uniek? Waarom kiezen jouw klanten voor jou?

Ik wist nooit zo goed wat de reden was dat mijn klanten naar mij kwamen. Ik dacht dat dat te maken had met mijn topsport mentaliteit. Indirect is dat eigenlijk ook wel zo, alleen heb ik dat nu wel kunnen omzetten in een hele duidelijk visie voor mijn bedrijf.

read more
Kleur maakt je blij

Kleur maakt je blij

Wij doen waar we van houden. De wereld stukje bij beetje mooier maken. Niet alleen door bewust bezig te zijn met het milieu, (Want ik verwacht dat iedereen daar zich bewust van is) maar met onze ontwikkelde uitingen.

read more
Fijne opdrachtgevers

Fijne opdrachtgevers

Wij zijn als bedrijf gezegend met onze klanten. Het is belangrijk dat je een match hebt met je opdrachtgevers en leveranciers. Wij hebben inmiddels een klanten portfolio opgebouwd waar wij op kunnen bouwen, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen. Hoe wij dat aanpakken?

read more
Huisstijl restyle

Huisstijl restyle

Een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen voor een bestaand bedrijf is altijd spannend. Toch is het belangrijk dat je huisstijl meegroeit met het bedrijf. Door de jaren heen verandert je bedrijfsvoering, filosofie, missie en statement…

read more
Vakantie!

Vakantie!

Iedereen kijkt er naar uit, maar als ondernemer is het toch wel een dingetje. Oké laat ik namens mezelf praten. Ik vond het écht een dingetje.
Mijn bedrijf bestaat nu 6 jaar en eigenlijk heb ik in die 6 jaar nog niet écht vakantie gehad. Altijd ging mijn laptop mee en kon ik tussendoor nog wat oppakken voor klanten….

read more
Complimenten accepteren

Complimenten accepteren

Ik ben bij mijn business club de afgelopen 6 maanden trainingscoördinator geweest. Dat was een mooie ervaring. 6 maanden lang, elke donderdag ochtend heb ik minimaal 25 andere ondernemers mogen motiveren, inspireren en mee kunnen nemen in mijn visie van ondernemen.

read more
Zoek je een DTP-er of vormgever? Veel klanten weten dat niet!

Zoek je een DTP-er of vormgever? Veel klanten weten dat niet!

Een grafisch vormgever én DTP-er. Tsja, het kan. Maar kun je in beide écht goed zijn? DTP en vormgeving wordt vaak op één hoop gegooid en veel bedrijven denken dat ze een DTP-er nodig hebben maar zoeken een vormgever en andersom. Wat is nou het verschil tussen een DTP klus en een ontwerp klus? Dat is niet iets zwart-wit en daar zijn de meningen ook over verdeeld. Dit verhaal gaat dan ook over mijn perspectief over vormgeving en DTP.

read more
Een website ontwikkelen… Dat is toch niet zo moeilijk?

Een website ontwikkelen… Dat is toch niet zo moeilijk?

Je kent de reclame wel toch: Met een goede kop koffie en Jimdo maak je in een handomdraai een professionele website. En dat geloof je zelf? Dus er zijn zo veel bedrijven die websites bouwen (niet ontwerpen, maar bouwen) die daar hun boterham mee kunnen verdienen, terwijl jij met Wix of Jimdo of wat voor tool dan ook zelf een professionele website kan neerzetten?

read more
Ik heb een fout gemaakt, wat nu?

Ik heb een fout gemaakt, wat nu?

De wondere wereld van Design Blog Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks Scroll...

read more